Facebook icoon

Villa Cap Martin in Roquebrune-Cap-Martin


Grijze ster Grijze ster Grijze ster Grijze ster Grijze ster

Résidence Villa Cap Martin

Ten Oosten van Nice wordt de kust van de Franse Rivièra veel steiler, en de ambiance mondainer. Daar rijst de rots van Monaco steil uit zee op en is de Italiaanse invloed in Menton duidelijk merkbaar. Roquebrune-Cap-Martin ligt precies tussen deze twee plaatsen in. Monaco met zijn beroemde Grand Prix op 4km., en Menton pal naast Cap Martin. Het klimaat is er zeer zacht, dat duidelijk te zien is aan de sinaasappel- en citroenboompjes, die in alle tuinen groeien.

Villa Cap Martin is een splinternieuw complex, dat als prestigeobject van Bouygues Immobilier in 2009 is opgeleverd. De afwerking is van het hoogste niveau, passend bij de uitstraling van Villa Cap Martin.

De appartementen

Villa Cap Martin: Eucalypte

DIt zeer ruime 2-kamer appartement meet in totaal 53 m2 en heeft 2 zeer ruime terrassen met een heel mooi zeezicht. De inrichting is zorgvuldig uitgezocht en samengesteld.

Over Roquebrune-Cap-Martin

Het plaatsje bestaat uit twee delen: het oude Roquebrune met de zeer nauwe straatjes bekend van de Villages Perch├ęs, zeer pittoresque, en beneden aan zee het mondaine Cap-Martin, dat naadloos overgaat in Menton